گزارش کارآموزی کارخانه تولید بیسکویت گرجی

سال تأسیس شرکت گرجی به دهه ۴۰ خورشیدی و سال ۱۳۴۰ بازمیگردد. در حقیقت این شرکت یک شرکت خانوادگی بوده و بنیانگذار آن مرحوم علی گرجی است که متاسفانه امروز در بین ما حضور ندارند. این شرکت قبل از پیروزی انقلاب عضو بورس اوراق بهادار بود. مرحوم گرجی کارخانه را در شهر رباط کریم راهاندازی نمود. رباط کریم آن زمان برخلاف امروز که شهری بزرگ و صنعتی است، منطقهای توسعه نیافته بود که مردمش از راه کشاورزی امرار معاش میکردند. گرجی علاوه بر این که خود در این محیط رشد کرده و توسعه پیداکردهاست خدمات متقابلی نیز به رشد و توسعه منطقه رباط کریم ارائه داده است. در طی سالهای پس از انقلاب افراد زیادی در شرکت بیسکویت گرجی پرورش یافتهاند که پس از مدتی به دنبال تولید و تاسیس واحدهای صنعتی کوچک رفتند. به عبارتی پس از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه گرجی به سمت تولید رفتند.
حکایت گرجی همین است که با برندی 61 ساله محصولاتش همیشه در خانههای مردم حضور داشته و نه تنها چاشت و نیم چاشت آنان بوده که حتی گاهی ملودی تیزرهای تبلیغاتیاش را هم زمزمه میکردند و اشعارش را ناخودآگاه بلند بلند میخواندند. شاید خاطره انگیز ترین محصول این شرکت، همان بیسکویت باغ وحش گرجیست که سالها برای تمام کودکان و نوجوانان و حتی بزرگترها خاطره انگیز بوده و هست. درآوردن حیوانات بیسکویتی از آن بسته بندی زردرنگ بیش از هر چیز یادآور نام گرجی و شوق دوران کودکی است. طیف محصولات گرجی در شش دسته کلی قرار میگیرند که هر کدام مجموعهای از محصولات متفاوت هستند. این شش مجموعه عبارتند از بیسکویتها، ویفرها، کیکها، کوکیها و غلات صبحانه و شکلاتها.
خط مشی شرکت گرجی
شرکت ” بیسکویت گرجی” در سال ۱۳۴۰ تأسيس و در ايفای رسالت خود و با رعايت اصول اخلاق حرفهای کاری، تولید انواع بیسکویت، کراکر، شیرینی ، ویفر، کرم کاکائو و محصولات پوششی کاکائویی را آغاز کرد. اعتقاد گرجی بر این است که امنیت غذایی حق تمامی انسانهاست و از این رو ماموریت خود را از این قرار میداند:
- استفاده از نیروی انسانی متعهد و با تجربه
- استفاده از بهترین تکنولوژیهای روز دنیا
- استفاده از بهترین مواد اولیه و ملزومات تولید و بستهبندی
- پاسخ به نیاز مشتری در کمترین زمان
- تولید محصولاتی با بهترین کیفیت و مناسبترن قیمت
- افزایش پیوسته تولد و خلق محصولات نوین
- ورود به بازارهای جهانی
شرکت جهت انجام هر چه بهتر ماموریت خود، موفق به اخذ سیستمهای مدیریت کیفیت، مدیریت ایمنی و بهداشت مواد غذایی و حلال جهانی گردیده است.
همچنین اهداف شرکت به شرح زیر است:
- تولید انواع محصولات با کیفیت برتر بر اساس خواستههای مشتریان
- حضور موفق در بازارهای پر رقابت داخلی و خارجی
- رسیدگی به شکایات مشتریان در راستای افزایش رضایتمندی آنها
- برنامهریزی و اقدام منظم و مداوم جهت افزایش سطح ایمنی کارکنان
- برنامهریزی و اقدام منظم و مداوم جهت پیشگیری و کاهش پیامدهای زیست محیطی و کاهش ضایعات
- آموزش مستمر كاركنان و مدیران به منظور بهرهبرداری از استعدادهای بالقوه آنان در جهت ارائه خدمات مطلوبتر و توسعه مشارکت و تقويت حس مسئوليت پذيری در همه كاركنانتاریخچه بیسکویت گرجیکارخانه بیسکویت گرجی، سال ۱۳۴۰ با همت زندهیاد علی گرجی افتتاح شد؛ کارخانهای که با دوراندیشی مثالزدنی این معمار صنعت بیسکویت کشور، موجبات اشتغالزایی چندین هزار نفر را در خارج از تهران فراهم کرد.در ادامه تاریخچه مختصری از فعالیتهای این کارخانه قدیمی و نوستالژی را برای شما دوستداران و هوادارن عزیزمان آوردهایم. ۱۳۴۰ در سال ۱۳۴۰ کارخانه بیسکویت گرجی در رباط کریم با همت مرحوم علی گرجی افتتاح و راهاندازی شد.همچنین نخستین محصول کارخانه با نام بیسکویت سکهای در همان سال روانه بازار شد. ۱۳۴۸ در سالهای ۱۳۴۹-۱۳۴۸ با مطرح شدن تغذیه رایگان مدارس، مرحوم علی گرجی با وارد کردن یک خط جدید و تولید محصول نیم چاشت با تمام ظرفیت به طرح تغذیه رایگان مدارس کمک نمود. ۱۳۵۷ در سال ۱۳۵۷ شرکت گرجی با پیروزی انقلاب اسلامی ایران همچنان در مدار توسعه قرار گرفت و بار دیگر خط تولید Werner & Pfleiderer از آلمان وارد کشور شد که به تولید محصولات کراکری و خمیری اختصاص داشت. نقطه نظر شرکت گرجی برای این دستگاهها تولید محصول پتیبور بود. ۱۳۸۵ کارخانه گرجی از همان ابتدای شروع به کار، مجهز به بهترین ماشین آلات صنعتی در حوزه تولید بیسکویت بود. ماشین آلاتی که ایران نمونه آن را قبل از احداث کارخانه گرجی به خود ندیده بود.طی سالهای متوالی کارخانهی گرجی وسیعتر و خطوط تولید آن افزایش یافته است.در سال ۱۳۸۵ از ایتالیا خط تولید Imaforni برای محصولات کوکی وارد کشور شد که برای تولید انواع کوکی استفاده می گردد. ۱۳۹۸ در سال ۱۳۹۸ خط تولید شکلات از کشور ترکیه در راستای تولید محصولات شکلات بار وارد شد.همچنین اولین بیسکویت ویتامینه در ایران به تولید رسید و بیسکویت گرجی برگزیده جشنواره نوآوری محصول برتر ایرانی گردید.بیسکویت گرجی در سال ۱۳۹۸ نیز برگزیده جشنواره صنعت سلامت محور گردید. ۱۴۰۰ در سال ۱۴۰۰ بیسکویت گرجی برگزیده جشنواره ملی سلامت غذا شد.