کتاب مروری بر تکنولوژی لبنیات (قابل ویرایش)
29 اردیبهشت 1403
ارسال شده توسط mohandesfood
87 بازدید

درباره محصول
درباره محصول
این محصول شامل دو فایل است یکی pdf کتاب و فایل word با قابلیت ویرایش قالب کتاب و محتوا کتاب در این کتاب تمام مباحثی که یک مهندس صنعت لبنایت باید بداند بیان شده بصورت تجربی و و علمی مباحثی که در این کتاب باهم میخوانیم شامل بخش های زیر می باشد : طبقه بندی فراورده های لبنیات معرفی شیر و مختصری در مورد ترکیب آن معرفی سه فرایند کلیدی و دستگاه صنعت لبنیات طبقه بندی فراورده های لبنی گروه اول - محصولات نوشیدنی غیر تخمیری گروه دوم محصولات چرب شیر گروه سوم - محصولات تخمیری شیر گروه چهارم محصولات تغلیظی وخشک شیر گروه پنجم پنیرها گروه ششم محصولات منجمدشیر و بستنی ها کنترل کیفیت و آزمایشگاه
برای دسترسی به لینک های دانلود لطفا اشتراک تهیه کنید.