پروژه دانشگاهی تولید انواع پنیرهای چدار، کاتیج کاممبرت و روکفورت

پروژه دانشگاهی تولید انواع پنیرهای چدار، کاتیج کاممبرت و روکفورت
تعداد صفحه 101 صحفه
فهرست :
مقدمه4
1- فصل اول پنیر چدار 4
2- مواد افزودنی مورد استفاده در خط تولید پنیر 273- فصل دوم پنیر کاتيج 41
4- فصل سوم پنیر کامبرت 51
5- فصل چهارم پنیر روکفور 67
6- منابع
1- مقدمهتایخ چه پنیر چدارپنیر چدار نوعی پنیر زرد رنگ است که اولین بار در کشور انگلستان، در شهر چدار واقع در سامرست (Somerset) تهیه شد. پنیر چدار پرطرفدارترین پنیر انگلیسی است که از شیر تازه گاه تهیه میشود و هر چه میزان کهنگی پنیر بیشتر باشد سفتتر است اما معمولا میزان زمان ساخت پنیر بین چهار تا نه ماه است که پنیر حاصل از آن را مدیوم چدار مینامند.تولید پنیر چدار از قرن 12 آغاز شده, اما فرایند تولید مدرن آن از قرن 19 توسط یکی از دامداران سامرست بنام ژوزف هاردینگ, با توسعه صنایع تولید پنیر صورت گرفت و به این دلیل به او لقب پدر پنیر چدار را داده اند. او و خانواده اش پنیر چدار را به اسکاتلندی ها, مردم امریکای شمالی و استرالیایی ها شناساندند.
تولید پنیر چدار
تولید پنیر چدار شامل فرآیند چدارسازی است که این فرآیند پنیر را منحصر به فرد می کند. پنیر چدار به نام روستای چدار در سامرست در جنوب غربی انگلستان، جایی که اولین بار در آنجا تولید شد، نامگذاری شده است. در این مقاله در مورد بیست و سه مرحله از فرآیند تولید پنیر چدار صحبت خواهیم کرد. برخی از مراحل عبارتند از: ۱. ثبت سوابق ۲. تهیه تجهیزات ۳. دریافت شیر ۴. فیلتراسیون/ شفاف سازی ۵. استانداردسازی ۶. پاستوریزه کردن ۷. هموژنیزه کردن ۸. افزودن کلرید کلسیم ۹. افزودن استارتر ۱۰. افزودن رنگ. ۱۱. مایه پنیر ۱۲. انعقاد
برای دسترسی به لینک های دانلود لطفا اشتراک تهیه کنید.