پروژه تولید و بهبود نان های حجیم
30 مرداد 1403
ارسال شده توسط mohandesfood
63 بازدید

فهرست مطالب
فصل اول: 1
1-1- مقدمه. 6
الف- انواعنا نهایسنتي: 7
1- نا سنگك... 7
2- نا بربري.. 7
3- نان لواش... 8
4- انواع نا نهاي رژيمی.. 10
5- نا فاقدگلوتن.. 11
6- نا کم پروتئین.. 12
- نگاهی بح توظید نا در برخی از کشورها: 13
1-2- مرحلة آماده سازي مواد اولیه. 14
-طبقه بندي آردها در ايران. 16
1-3-1- اصول کنترل کیفیت مواد اولیه 19
1-3-2- اصول نگهداری مواد اولیه. 20
1-3-3- مرحلة تولید خمیر. 22
1-3-3-1- مرحلة تخمیر. 23
1-3-4- مرحلة شکل دهی خمیر. 24
1-3-5- مرحلة پخت.. 26
1-3-6- مرحلة سردکردن و بسته بندی.. 28
1-4- اصول بسته بندی نان. 29
برای دسترسی به لینک های دانلود لطفا اشتراک تهیه کنید.