معرفی 5 نشریه علمی و پژوهشی صنایع غذایی

معرفی 5 نشریه علمی و پژوهشی صنایع غذایی
شما با مراجعه به این 5 منبع میتونید از مقلات و نشریه علمی و پژوهشی استفاده بکیند و همچنین نسب به نشر مقالات خود اقدام فرماید ما در این سری مطالب مهندس فود میخوایم به برسی این 5 نشریه بپردازیم :
نشریه علمی پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
نشریۀ پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی با درجۀ علمی، با هدف طرح مسائل علمی نو و معرفی دستاوردهای جدید پژوهشی محققان در عرصۀ علوم و صنایع غذایی، ایجاد فرصت مناسب جهت تبادل اندیشه و همکاری بیشتر بین پژوهشگران، دانشگاهیان، کارشناسان و صاحبان صنایع منتشر میشود. این فصلنامه مقالات کامل پژوهشی و نوآورانه و همچنین مقالات مروری مرتبط با حوزههای مختلف علوم و صنایع غذایی که برای اولین بار ارائه میگردند را پس از طی مراحل داوری علمی و تخصصی پذیرفته و منتشر مینماید.
ناشر: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی از زمستان 1399 با همکاری انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند منتشر میشود.
منشور اخلاق: این نشریه با احترام به قوانین اخلاق در نشریات تابع قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) میباشد و از آییننامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی میکند.
نوع دسترسی: دسترسی به مقالات این نشریه به صورت دسترسی باز میباشد Creative Commons License.
رتبه عملی: براساس آخرین ارزیابی سال 1398 از سوی کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، این نشریه موفق به کسب رتبه «ب» شده است.
میانگین ضریب تأثیر نشریه: در سال 1397 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)ا0.094 و کیفیت در رشته Q3 میباشد.
انواع مقالات قابل انتشار در نشریه: مقالۀ کامل پژوهشی، مروری و کوتاه پژوهشی،
زبان نشریه: فارسی و انگلیسی (مقالات انگلیسی در نوبت زمستان منتشر میشوند).
کلیه عملیات دریافت و داوری مقالات از سال 1397 تاکنون از طریق سامانه نشریات علمی (قدرتگرفته از سیناوب) صورت میپذیرد.
هزینۀ انتشار: هزینۀ ویراستاری و صفحهآرایی هر صفحه از مقاله 150000 ریال میباشد.
چکیدۀ مبسوط انگلیسی مقالات پس از پذیرش نهایی از نویسندۀ مسئول درخواست خواهد شد.
مدت زمان بررسی اولیۀ مقالات 10 روز میباشد.
مدت زمان فرایند داوری مقالات 3 الی 5 ماه میباشد.
داوری الکترونیکی مقالات این نشریه بدون نام و توسط حداقل 3 داور صورت میپذیرد.
در راستای ارتقاء کیفیت و بهمنظور صیانت از حقوق و مالکیت فکری و معنوی پژوهشگران و نویسندگان؛ در بررسی مقالات این نشریه، از نرمافزار «همانندجو و همیاب» برای مقالات فارسی و از نرمافزار «iThenticate» برای مقالات انگلیسی استفاده میشود.
نشریه پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی پذیرش اولیه جهت نمایه در پایگاه های بینالمللی Scopus (پذیرش: 28 مرداد ماه 1399)، CABI و EBSCO را دریافت نموده است.
صاحب امتیاز: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
مدیر مسئول: دکتر رسول کدخدایی
سردبیر: دکتر سیدعلی مرتضوی
مدیر داخلی: دکتر سارا ناجی طبسی
اعضای هیئت تحریریه:
دکتر سیدعلی مرتضوی - دکتر فخری شهیدی - دکتر قدیر رجب زاده اوغاز - دکتر ایران عالم زاده - دکتر سلیمان عباسی - دکتر صدیقه فضلی بزاز - دکتر رسول کدخدایی - دکتر سیدمحمود موسوی - دکتر مرضیه حسینی نژاد –
اعضای هیئت تحریریه بین المللی :
دکتر حمیدبهادر قدوسی - دکتر عسگر فرحناکی - Dr. Ravi Gooneratne –
Dr. Ida Idayu Muhamad- Dr. Quang D. Nguyen - Dr. Alaa El-Din Ahmed Bekhit - Dr. Wu Xi-Yang
نشریه پژوهش های صنایع غذایی دانشگاه تبریز
این نشریه در حیطه علوم و صنایع غذایی و گرایشهای وابسته، به صورت دو فصلنامه منتشر میگردید که در پی استقبال محققان و دانشگاهیان ارجمند بصورت فصلنامه انتشار مییابد. شایان توجه است که نشریه مذکور موفق به اخذ ضریب تاثیر (Impact Factor) از ISC (پایگاه استنادی علوم جهانی اسلام) گردیده و در پایگاه اطلاعات جهاد دانشگاهی (SID)، بانک نشریات کشور (Magiran) و CAB International Global health, نمایه میشود.
مدیر مسئول : دکتر علی ایاسه
سردبیر: دکتر بابک قنبرزاده
هیئت تحریریه:
دکتر جلال دهقان نیا - دکتر فرامرز خدائیان- دکتر ناصر همدمی - دکتر محمد علی رضوی - دکتر محمد امین حجازی- دکتر محمد علیزاده - دکتر میر حسن موسوی - دکتر بابک قنبرزاده
مجله علمی-پژوهشی علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران
مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران در تاریخ 27/4/1385 از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز نشر دریافت کرد و در تاریخ 9/2/1386 از کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور حائز رتبه علمی- پژوهشی شد.
این مجله در سایتهای SCOPUS ، Chemical Abstracts Service، EMRO، Index Copernicus، CINAHL، CABI، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) ، بانک اطلاعات علوم پزشکی ایران (Iran Medex) و بانک اطلاعات نشریات کشور (Magiran) نمایه میشود.
سازمان مرتبط: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور
مدیر مسئول: دکتر هدایت حسینی
سردبیر: دکتر تیرنگ نیستانی
مدیر اجرایی: محمدرضا خوشفطرت
ویراستار انگلیسی:
برای دسترسی به لینک های دانلود لطفا اشتراک تهیه کنید.