مجموعه استاندارد های میکروبیولوژی انواع محصولات غذایی

درباره محصول
این پکیج شامل استاندارد و آزمون های میکروبی می باشد :
✅استاندارد ملی آب آشامیدنی- ویژگیهای میکروبیولوژی ۱۰۱۱✅روش جامع جستجو شناسایی و شمارش سالمونلا✅جستجو و شناسایی کلستریدیوم پرفرژانس✅جستجو ،شناسایی و شمارش انتروکوک های روده ای در مواد غذایی✅سوسیس و کالباس– ویژگیها و روش های آزمون✅شمارش باسیلوس سریوس به روش شمارش کلنی✅استاندارد 2336 میکروبیولوژی مواد غذایی کنسرو شده ویژگی ها و روش های آزمون✅استاندارد ملی ۲۳۹۳ انواع فراورده های غلات و حبوبات، آرد و پروتئین سویا- ویژگیها و روش های آزمون میکروبیولوژی✅میکروبیولوژی گوشت قرمز لاشه لاشه قطعه بندی شده و یخ زده
✅استاندارد ملی 2406✅میکروبیولوژی شیر و فراورده های آن- ویژگیها و روش های آزمون✅ شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا ـ روش آزمون✅میکروبیولوژی مایونز و سالاد_اصلاحیه✅ میکروبیولوژی مواد غذایی و خوراک دام-مخمرهای اسموفیلیک-روش شمارش✅استاندارد 3677_آزمونهای میکروبی. ادویه✅استاندارد ملی ۳۹۶۴ فراورده های یخی- ویژگی ها و روش های آزمون✅ کیفیت آب- راهنما و الزامات عمومی آزمونهای میکروبی با استفاده از روش کشت- راهنما✅میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی ویژگی ها و روش های آزمون✅میکروبیولوژی زنجیره غذایی – روش های جامع برای نمونه برداری از سطح✅ کیفیت آب- راهنما و الزامات عمومی آزمونهای میکروبی با استفاده از روش کشت- راهنما✅روش جامع برای شمارش میکروارگانیسم ها به روش کشت سطحی✅میکروبیولوژی شربت ها ویژگی ها و روش آزمون✅استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخ کرده✅میکروبیولوژی عسل ویژگی ها و روش های آزمون✅استاندارد ملی 8663 میکروبیولوژی مواد غذایی؛ خوراک دام و✅آب- آماده سازی؛ ساخت؛ ذخیره سازی و آزمون عملکرد محیط های کشت✅استاندارد ملی ۸۹۲۳-1 آماده سازی آزمایه؛ سوسپانسیون اولیه✅ رقت های اعشاری برای آزمون میکروبیولوژی✅استاندارد 9263✅آب استخر استاندارد ملی ۹۴۱۲ آب استخرهای شنا- ویژگی های میکروبیولوژی✅میکروبیولوژی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی- جستجو و شناسایی کاندیدا البیکنز✅میکروبیولوژی فرآوردههای آرایشی و بهداشتی- جستجو و شناسایی سودوموناس ائروژینوزا✅میکروبیولوژی فرآورده های بهداشتی آرایشی_راهنمای کلی برای✅آزمون های میکروبیولوژی✅ارزیابی میکرو ارگانیسم های پروبیوتیک در غذا -راهنما
...
برای دسترسی به لینک های دانلود لطفا اشتراک تهیه کنید.