طرح توجیهی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

معرفی محصول طرح توجیهی:
محصول تولیدی پس از اجرای طرح توجیهی، تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ است. کد آیسیک ISIC مرتبط با محصول طرح توجیهی در سامانه خدمات و اطلاعات وزارت صنعت، معدن و تجارت متعلق به محصول مورد بررسي برای پودر کامل تخم مرغ 15491912 و برای پودر سفیده تخم مرغ 15491913 و برای پودر زرده تخم مرغ 15491914 و همچنین انواع مایع پاستوریزه تخم مرغ 15491919 میباشد.
معرفي كاربردهاي محصول طرح توجیهی:
استفاده از پودر و مایع پاستوریزه تخممرغ به مصرفکننده این امکان را میدهد که محصول مورد نظر خود را اعم از زرده و سفیده خالص یا مخلوط را بهطور جداگانه تهیه کند. این محصولات به علت ارزش غذایی بالا، خاصیت امولسیون کنندگی و تولید کف در صنایع غذایی کاربرد فراوان دارد. از جمله کاربردهای محصول طرح توجیهی مذکور در صنایع کیک و کلوچه و بیسکوییت، صنایع غذایی کودک، سوسیس کالباس دارویی و آرایشی بهداشتی میباشد. محصول به لحاظ ماهيت آن كالاي مصرفي و کالای واسطهای به شمار میآید.
بررسي سابقه مصرف محصول طرح توجیهی:
از سال 1880 میلادی این فرآیند شروع به کار نموده و با تغییراتی که در روند تولید آن در کشورهای مختلف پدید آمد تاکنون به اشکال مختلفی استفاده میشود.
تحليل ضرورت اجراي پروژه طرح توجیهی:
با توجه به فرایند کاملا بهداشتی در روند تولید آن و اینکه بهصورت آماده میتوان در بسیاری از موارد تولید محصولات مختلف استفاده کرد و اینکه از راندمان بهداشتی بالایی برخوردار است و انتقال بیماریهای احتمالی در آن امکانپذیر نیست.
مواد اولیه، کمکی و مصرفی طرح توجیهی:
ماده اولیه طرح توجیهی ذکر شده تخم مرغ تازه میباشد.
بازار هدف طرح توجیهی:
مصرفکنندگان عمدهی محصول طرح توجیهی در کشور کارخانجات تولید مواد غذایی مخصوصاً کارخانجات تولید انواع غذاهای نیمهآماده، سسها بویژه سسهای مایونزف کیک بیسکوییت و بستنی میباشند.
دانش فني پروژه:
در اين بخش لازم است، كه دانش فني طرح توجیهی متناسب به نوع بازار هدف معرفي گردد. به بيان ديگر انتخاب دانش فني پروژه بايد متناسب با بازار هدف (جهاني، ملي و منطقهاي) انتخاب شود، لذا تحليل مناسب بودن دانش فني انتخاب شده براي دستيابي به بازار هدف ضروري ميباشد لذا:
- بررسي تناسب دانش فني با بازار هدف ضروري ميباشد.
- براساس دانش فني انتخاب شده، مطالعه سوابق فعاليت شركت عرضه كننده دانش فني در بازارهاي هدف (جهاني، ملي و منطقهاي) ضروري ميباشد.
خلاصه بررسی مالی طرح توجیهی
روش تولید طرح توجیهی:
تخم مرغ به به انواع محصولات فراوری شده زیر تبدیل میشود:
پودر و مایع کامل تخم مرغ
پودر و مایع سفیده تخم مرغ
پودر و مایع طرده تخم مرغ
دیاگرام فرایند تولید طرح توجیهی:
1:
2:
3:
محلهای پیشنهادی اجرای طرح توجیهی:
استانهای گیلان، مازندران، آذربایجان غربی، اردبیل، خراسان جنوبی، کرمانشاه، کهکیلویه و بویراحمد و همدان
نتیجهگیری و پیشنهاد طرح توجیهی:
در صورتیکه طرحهای توجیهی در دست اجرای تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ با پیشرفت فیزیکی 20 درصد تا سال 1390 . . .
برای دسترسی به لینک های دانلود لطفا اشتراک تهیه کنید.